El PSOE proposa Francina Armengol com a candidata a presidir el Congrés

L'expresidenta del govern balear s'ha mostrat "agraïda" i diu que "espera una legislatura de diàleg, feina i consens”

  El president espanyol, Pedro Sánchez, i l'expresidenta balear, Francina Armengol, en una reunió l'agost del 2022 (ACN)

  L’expresidenta del govern balear, Francina Armengol, s’ha mostrat “emocionada i agraïda” després que el PSOE l’hagi proposat com a candidata a presidir el Congrés dels Diputats. Des de Ferraz consideren que Armengol és una figura de consens entre els partits independentistes i nacionalistes, i una bona candidata per substituir Meritxell Batet, després que la dirigent catalana renunciés a repetir.

  Armengol ha donat les gràcies a la formació i, en especial, al secretari general Pedro Sánchez a través d’una piulada a Twitter. “La ciutadania espera que encetem una legislatura de diàleg, feina i consens”, ha subratllat, tot afegint que “fem política per solucionar els problemes de la gent, transformar la societat i avançar cap a un futur millor”.

  L’expresidenta balear s’ha caracteritzat per la seva bona relació amb la Generalitat durant els vuit anys de presidenta balear (2015-2023). La Comissió Executiva Federal del PSOE traslladarà la proposta aquest dimecres al grup parlamentari en una reunió entre els dos òrgans.

  (Visited 91 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari