Batet diu adéu a la presidència del Congrés: “De nosaltres depèn la qualitat de la política”

La socialista avisa que les "passions" dels debats parlamentaris "no haurien d'afectar el respecte"

La presidenta del Congrés dels Diputats, Meritxell Batet

Meritxell Batet ha volgut cloure la seva etapa com a presidenta del Congrés amb un avís a navegants: “De nosaltres depèn la qualitat de la política al nostre país. De tots i cadascun de nosaltres”. En la seva intervenció a la Diputació Permanent aquest dimecres a la tarda, que ha donat per acabada la XIV legislatura, la dirigent socialista ha demanat als nous diputats “capacitat de treball, predisposició a l’acord i, sobretot, grandesa”.

En aquest sentit, Batet ha fet una crida al “respecte” entre els diversos grups. “Que a vegades es desbordin les passions en un debat parlamentari no hauria d’afectar al respecte entre nosaltres. Al cap i a la fi som companys i companyes”, ha assegurat a menys de 24 hores que es constitueixi la nova Mesa.

La sessió constitutiva està programada per aquest dijous a les 10 hores. Ara per ara, no se sap qui prendrà el relleu de Batet al capdavant de la cambra baixa espanyola. El PSOE ha proposat l’expresidenta balear Francina Armengol, mentre el PP ha postulat l’exportaveu parlamentària Cuca Gamarra. En mans dels 7 vots de Junts estarà cap on es declina la balança.

(Visited 30 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari