Els Mossos faran un miler de controls de trànsit per garantir la seguretat a la carretera durant el pont del 15 d’agost

Entre divendres tarda i dissabte migdia sortiran 350.000 vehicles de l'àrea metropolitana

Un agent dels Mossos sotmet a la prova d'alcoholèmia un motorista

El Servei Català de Trànsit i els Mossos d’Esquadra han articulat un dispositiu especial per garantir la seguretat a la carretera durant el pont de l’Assumpció, el 15 d’agost.

L’operació comptarà amb 1.091 controls que s’establiran a partir de divendres a les 15 h tant en les vies de màxima mobilitat com en carreteres secundàries i allà on es preveu més circulació. El dispositiu finalitzarà dimarts a mitjanit.

Es calcula que en l’operació sortida, que s’inicia divendres a les 15 h i acaba dissabte a la mateixa hora, uns 350.000 cotxes es desplaçaran per carretera des de l’àrea metropolitana de Barcelona. El retorn, a partir del migdia de dimarts i fins a la mitjanit, mobilitzarà uns 200.000 vehicles. Trànsit demana màxima precaució.

Dels 1.091 controls, hi haurà 315 controls d’alcoholèmia i drogues; 167 controls de seguretat passiva; 156 controls de Premot (motocicletes); 207 controls de distraccions; 159 controls de velocitat i 87 controls de transports.

Des de Trànsit, 1.281 efectius faran tasques d’informació, vigilància, inspecció i seguiment de la circulació durant aquest període.

(Visited 49 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari