Qui compara el discurs de Sergi Sol, mà dreta de Junqueras, amb el de Ciutadans?

Sergi Sol
Sergi Sol

La periodista independentista Pilar Carracelas ha carregat contra l’exdirector de comunicació d’ERC i mà dreta d’Oriol Junqueras, Sergi Sol, arran d’un article d’opinió que Sol ha publicat a El Periódico. En l’escrit, l’home de confiança de Junqueras critica l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont per la seva actitud i assenyala que s’ha “carregat” tots els membres de Junts que no han seguit els seus desitjos, com l’exsecretari general del partit Jordi Sànchez.

“Puigdemont porta a l’independentisme al racó, a l’extrem de la corda. Perquè és aquí on se sent còmode i fort. Clar que el seu objectiu no és ampliar la base! El seu propòsit és ser hegemònic en aquest espai”, manifesta Sol en l’article d’opinió. Les paraules de l’exdirector de comunicació d’ERC han sigut vistes com un “atac” contra Puigdemont a parer de Carracelas, qui ha afirmat que Sol fa el mateix que Ciutadans.

“El discurs d’aquest home: dir que els altres obliden una part dels catalans, de vestir de complexitat la covardia, anar a l’atac personal… Exactament igual que feien a Ciutadans”, ha publicat la periodista a Twitter, en referència a l’article d’opinió de la mà dreta de Junqueras, un tuit del qual s’ha fet ressò l’exlíder de Podem a Catalunya Albano-Dante Fachín.

(Visited 332 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari