Acomiaden la cap de seguretat del Màgic Badalona per la seva gestió de les violacions grupals

L'ajuntament de la ciutat assegura que no ha tingut implicació en la decisió

  Rètol del centre comercial Màgic de Badalona (ACN)

  La cap de seguretat del centre comercial Màgic Badalona ha estat acomiadada per la seva gestió dels casos de violacions grupals. Així ho ha avançat Metrópoli Abierta i ho ha confirmat El Periódico, que indiquen que la decisió d’apartar la responsable de seguretat va ser presa per l’empresa Davos Seguridad, que va assumir la responsabilitat de brindar serveis de seguretat al centre comercial.

  Fonts internes del Màgic Badalona han afirmat que s’ha treballat en col·laboració amb les autoritats per abordar aquests incidents i, analitzada la situació, s’ha optat per apartar de les seves funcions la cap de seguretat. Així mateix, assenyalen que la dona ja no estava al capdavant en l’últim cas, on un jove de 23 anys va ser detingut, i que finalment va ser arxivat. Per part seva, l’Ajuntament de Badalona diu que no ha jugat cap paper en aquesta decisió.

  D’altra banda, els Mossos d’Esquadra han estat investigant vuit casos d’agressions sexuals grupals a la zona de Badalona des del juliol del 2022 fins al juny del 2023. S’han identificat un total de 21 agressors, dels quals 20 són menors d’edat. Els tres primers casos que es van donar a conèixer van tenir lloc als banys del mateix Màgic Badalona.

  (Visited 66 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari