Un noi detingut per una agressió sexual a un menor de 13 anys al Màgic de Badalona

Tots dos haurien contactat per les xarxes socials, però el menor no té l'edat mínima per al consentiment

  Façana del centre comercial Màgic de Badalona (ACN)

  Els Mossos d’Esquadra han detingut un jove per agredir sexualment un menor al centre comercial Màgic Badalona (Barcelonès). Ho ha avançat El País i ho han confirmat a l’ACN fonts policials que han indicat que els fets van tenir lloc el 22 de juny. Membres del personal de seguretat de la instal·lació van trobar el noi i el menor a l’aparcament de l’equipament mentre feien una de les seves rondes de vigilància i van alertar la policia.

  Tots dos haurien contactat a través de les xarxes socials i la pràctica sexual hauria estat consentida. Amb tot, l’arrest va efectuar-se perquè el menor implicat no tenia l’edat mínima per al consentiment sexual. Segons els Mossos, el jove detingut va prestar declaració en seu policial i que va quedar en llibertat.

  El centre comercial Màgic de Badalona ha estat escenari de tres agressions sexuals múltiples en els darrers mesos. Els Mossos han desvinculat aquest darrer cas de les violacions ocorregudes fins ara.

  (Visited 73 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari