Dos menors detinguts per una nova violació grupal a una nena de 13 anys al Màgic de Badalona

Els dos nois s'han posat en mans del jutge, que els ha deixat en llibertat provisional

Rètol del centre comercial Màgic de Badalona (ACN)

Dos nois menors d’edat han estat detinguts com a presumptes autors d’una agressió sexual en grup a una noia també menor que hauria tingut lloc cap a finals de gener al centre comercial Màgic de Badalona, segons ha avançat La Vanguardia i han confirmat a l’ACN fonts policials.

La Unitat Central de Menors va practicar les dues detencions entre dimarts i dimecres d’aquesta setmana, i els dos nois ja han passat a disposició judicial. Després d’aquest tràmit, ambdós han quedat en llibertat vigilada.

La investigació continua oberta perquè, segons els Mossos, hi podrien haver més persones implicades en l’agressió sexual grupal.

Amb aquesta, el centre comercial Màgic de Badalona ha estat escenari d’almenys quatre agressions sexuals. La primera que va saltar a l’escena pública va ser la presumpta violació grupal de sis menors sobre una nena d’onze anys a mitjan novembre de l’any passat, i després es van denunciar tres casos més al mateix indret, que els Mossos investiguen.

(Visited 97 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari