L’Ajuntament de Badalona, descartat com a acusació popular en el cas de violació grupal a una menor

L'alcalde García Albiol lamenta que es limita el marge de maniobra del consistori i anuncia un recurs contra la resolució de la justícia

Albiol reunit amb comandaments de la Guàrdia Urbana de Badalona
Albiol reunit amb comandaments de la Guàrdia Urbana de Badalona

La justícia ha desestimat la petició de l’Ajuntament de Badalona per ser acusació popular en el cas de violació grupal a una menor que es va produir el passat mes de novembre al centre comercial Màgic.

L’alcalde de la ciutat, Xavier Garcia Albiol, ha dit aquest dijous que l’ajuntament ha conegut la resolució fa pocs dies i ha avançat que els serveis jurídics del consistori badaloní recorreran contra la decisió, ja que considera que hi ha “base” per formar part de la causa.

Albiol també ha manifestat que la decisió dels jutjats suposa “una dificultat afegida” i que “el marge de maniobra” per a l’Ajuntament de Badalona “queda bastant limitat”. De fet, ha dit es pretenia enviar un missatge “exemplificador” als agressors sexuals.

La desestimació de la petició del consistori per ser acusació en aquest cas coincideix amb la notícia de la presumpta comissió d’un altre delicte sexual en el mateix centre comercial. En aquest cas, ‘un home de 23 anys ha estat detingut per haver tingut relacions sexuals amb un menor de 13, tres anys per sota de l’edat mínima per al consentiment sexual.

(Visited 53 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari