Dos detinguts per robar patinets elèctrics, bicicletes i telèfons mòbils al Garraf

També venien drogues a canvi de diners i objectes de procedència il·lícita en un pis convertit en punt de receptació

Cotxe dels Mossos d'Esquadra amb el 112, número de telèfon d'emergencies (Blanca Blay, ACN)
Cotxe dels Mossos d'Esquadra amb el 112, número de telèfon d'emergencies (Blanca Blay, ACN).

Els Mossos d’Esquadra han detingut una dona i un home, de 29 i 37 anys respectivament, com a presumptes autors de sis delictes de furt, un de robatori amb força a l’interior de domicili, un de receptació i un altre contra la salut pública. Els fets van succeir el 24 de juliol quan la policia va localitzar a l’interior d’un domicili de Sant Pere de Ribes (Garraf) un patinet elèctric sostret a Sitges. En el moment de l’arrest, els presumptes lladres duien a sobre una bossa de mà amb 23 mòbils de diferents marques comercials, 40 rellotges i diverses joies. La investigació també va revelar que els presumptes lladres venien drogues a canvi de diners i objectes de procedència il·lícita en un pis convertit en punt de receptació.

A l’interior de l’immoble els Mossos també van trobar nou bicicletes, sis patinets elèctrics, dotze telèfons mòbils, televisors, joies i rellotges. Així mateix, hi havia marihuana, haixix, balances de precisió i material per a la producció de paperines de droga. Els investigadors van esbrinar que aquestes substàncies estaven destinades a la seva venda i també al seu intercanvi per objectes de procedència il·lícita.

Les indagacions policials van permetre determinar que els objectes sostrets provenien de furts als municipis de Sitges i Vilanova i la Geltrú i del robatori amb força d’un domicili a Calafell. Els arrestats ja han passat a disposició judicial i la investigació continua oberta.

(Visited 38 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari