L’ACA declara l’emergència a l’aqüífer Fluvià-Muga i al pantà de Riudecanyes i en limita l’aigua a 200 l/habitant al dia

La mesura entrarà en vigor la setmana que ve i afectarà 22 municipis de l'Alt Empordà i dos del Baix Camp

L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) declara l’escenari d’emergència a l’aqüífer del Fluvià-Muga i a l’embassament de Riudecanyes, de manera que limita el consum d’aigua a un màxim de 200 litres per habitant al dia. Així ho ha anunciat el director de l’ACA, Samuel Reyes, en una roda de premsa aquest dimecres després de la reunió de la Comissió Interdepartamental de la Sequera del Govern.

La declaració d’emergència afectarà un total de 22 municipis de l’Alt Empordà que s’abasteixen de l’aqüífer Fluvià-Muga i dos municipis del Baix Camp que depenen del pantà de Riudecanyes. Es preveu que la mesura entri en vigor la setmana que ve, en el moment en què es publiqui la resolució al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC).

(Visited 50 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari