24 ferits lleus en l’incendi d’un edifici de Badalona

Vuit dels afectats són menors i dotze persones han ingressat en centres sanitaris

Confluència del carrer Còrdova amb el carrer Jumilla de Badalona

L’incendi en un edifici de deu plantes del carrer Còrdova amb el carrer Jumilla de Badalona ha causat 24 ferits lleus, vuit dels quals menors, segons el balanç final del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) publicat per l’ACN.

Dotze d’aquestes persones han estat traslladades a centres sanitaris, quatre dels quals a l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol, tres a la Vall d’Hebron, tres a Badalona Serveis Assistencials i dos més al CUAP de Badalona.

Els Bombers han rebut l’avís minuts després d’un quart de vuit del vespre d’aquest dilluns i set dotacions s’hi han desplaçat per extingir les flames.

12 dels 38 immobles han quedat afectats pel fum i la temperatura causada pel foc, que va cremar inicialment una habitació sencera i va afectar la resta del mateix pis. Els veïns del domicili més afectat i del superior no han pogut passar la nit a casa.

(Visited 26 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari