Gamarra: “O una investidura de Feijóo o l’alternativa de Sánchez és el bloqueig o la repetició electoral”

La número dos del PP demana "responsabilitat" al PSOE i adverteix que dependre de Junts no permet la governabilitat

La portaveu del PP al Congrés, Cuca Gamarra (ACN)

La secretària general del PP, Cuca Gamarra, ha advertit que “o s’aconsegueix materialitzar una investidura amb Alberto Núñez Feijóo al capdavant o l’alternativa que planteja Pedro Sánchez és la del bloqueig o la repetició electoral”. En una entrevista aquest dilluns al matí a Telecinco, Gamarra ha apel·lat a la “responsabilitat” del PSOE i ha defensat que cal buscar que “Espanya sigui governable”.

La número dos del PP ha advertit Sánchez que “l’aritmètica pot donar” perquè els socialistes superin una investidura, però “la governabilitat no”. “L’escenari que ahir celebrava Sánchez és de bloqueig absolut, això és el que toca reflexionar i gestionar”, ha dit.

Gamarra ha avisat el PSOE que “estar en mans” de Junts, que té al capdavant un “fugat de la justícia”, així com d’EH Bildu tirant endavant una investidura “a qualsevol preu” i havent-hi majoria absoluta del PP al Senat fa que l’alternativa a Feijóo sigui “el bloqueig, dia sí i dia també”. “L’altre camí és el bloqueig fent néixer un nou Frankenstein 2”, ha insistit sobre l’alternativa a un govern liderat pel PP. Gamarra ha admès que l’escenari “no és fàcil i és molt complex”, però ha assegurat que el PP tractarà de “buscar una majoria suficient per poder governar”.

(Visited 38 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari