La JEC accepta ampliar el vot per correu fins divendres a les 14 hores

L'autoritat electoral atén la petició de Correus adduint per "facilitar al màxim el dret de sufragi"

Petició de vot per correu

Foto: ACN, Guifré Jordan

La Junta Electoral Central (JEC) ha decidit aquest dijous, en una reunió d’urgència, ampliar fins divendres, 21 de juliol, a les 14 hores el termini per dipositar el vot a les oficines de Correus per participar en les eleccions generals del 23 de juliol, que s’exhauria aquest dijous.

L’autoritat electoral espanyola ha adoptat la decisió per “facilitar al màxim el dret de sufragi” dels ciutadans que han optat per participar d’aquesta manera en els comicis del 23-J, arran d’una petició de Correus en aquest sentit i després d’estudiar els informes que li ha lliurat l’empresa postal.

L’acord de la JEC, el contingut del qual recull Europa Press, indica que tot i que ja s’ha lliurat tota la documentació electoral, dimarts encara restaven pendents de recollir un 9,07% dels enviaments efectuats.

La JEC també ha tingut en compte que hi ha hagut un nombre “significatiu” de reexpedicions dels enviaments. De fet, Correus havia demanat ampliar el termini per facilitar l’enviament de la documentació als votants que van facilitar una direcció d’entrega i després val demanar rebre el vot en una altra.

(Visited 30 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari