Quin independentista amenaça de deixar la política si els seus s’abstenen el 23-J?

La bancada de Junts al Parlament

Foto: Junts

Joan Canadell forma part del sector independentista contrari a l’abstenció el 23 de juliol fins al punt que ha apuntat, en un missatge a Twitter, que podria deixar la primera línia política si els seus correligionaris s’abstenen, com reclama a les xarxes un sector de la línia dura.

“El somni humit de l’unionisme és que molts independentistes es quedin a casa el 23-J”, ha afirmat per motivar els seus, abans d’argumentar que en aquest escenari tindrien “més arguments per defensar arreu que el procés s’ha acabat”.

“Per lluitar contra l’unionisme sempre he trobat forces, però si l’independentisme es queda a casa, em plantejo tornar a la privada“, ha avisat just després.

Per presentar-se com a la llista de Junts al Parlament de Catalunya, Canadell va deixar la presidència de la Cambra de Comerç de Barcelona, a la qual havia arribat encapçalant la llista Eines de País, promoguda per l’ANC.

Com a cirereta, i en resposta al retret que “us heu convertit en el mateix que els polítics de sempre” d’una tuitera decebuda, Canadell ha respost que “amb 32 diputats digues-me què hauríem d’haver fet diferent”. “Us penseu que tenim una vareta màgica?“, ha afegit.

(Visited 306 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari