La nena trobada morta a Roda de Berà va naufragar a les Balears en una pastera

La menor és el vuitè cos recuperat d'una embarcació on viatjaven quinze persones que no van sobreviure al naufragi

    La zona on han trobat el cos sense vida de la nena de vuit mesos que viatjava en una pastera quan va naufragar (ACN)

    La Guàrdia Civil ha identificat el cos trobat a la platja de Roda de Berà (Tarragonès) el dimarts passat, i es tracta d’una nena de vuit mesos que viatjava amb els seus pares des d’Algèria en una pastera. La travessia es va iniciar el 21 de març d’aquest any i l’embarcació va naufragar dies més tard, el 6 d’abril, en una zona propera a la costa de les Illes Balears.

    En la pastera viatjaven quinze persones, de les quals cap va sobreviure al naufragi. De fet, el de la nena de vuit mesos és el vuitè cos que es recupera, i la seva identificació s’ha fet a través de l’anàlisi de les mostres enviades per la Unitat Orgànica de la Policia Judicial de la Comandància de Tarragona, que es va fer càrrec de la investigació.

    Un cop obtingut el perfil genètic d’aquestes mostres, el servei de criminalista les ha cortejat i ha trobat una coincidència positiva per la relació de parentesc amb una dona “plenament” identificada, el cadàver de la qual es va recuperar el dia 6 d’abril d’enguany a les costes balears.

    (Visited 102 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari