Collboni insisteix a configurar una “majoria progressista” abans de l’estiu

L'alcalde valora positivament els resultats del 12-M i diu que els catalans han votat "passar pàgina al procés"

L'alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, i la número 2 de la llista del PSC pel 12-M, Alícia Romero, a la seu del partit (ACN)

L’alcalde de Barcelona, el socialista Jaume Collboni, ha insistit que el seu objectiu és arribar a un pacte de govern que permeti configurar una “majoria progressista” abans de l’estiu. En declaracions a Catalunya Ràdio, l’alcalde ha defensat que aquest pacte es farà “en clau de Barcelona” i ha posat en valor que han estat sempre “molt ferms” en la defensa de l'”autonomia política” de la ciutat.

L’alcalde ha afirmat que des del principi la seva opció era arribar a un pacte per tenir un govern progressista a la ciutat. Així, ha esperat que “en les pròximes setmanes”, i en tot cas abans de l’estiu, hi hagi “una resposta positiva” per configurar aquest govern. Collboni ha assegurat que aquest eventual pacte no tindrà correspondència a nivell autonòmic ni estatal, ja que la ciutat “té la seva pròpia agenda, prioritat i forma de fer política”.

El cap de l’executiu barceloní ha valorat molt positivament els resultats electorals del 12-M a Catalunya i en especial a Barcelona. En aquest sentit, ha dit que els vots al PSC es llegeixen com un clar suport a les accions del govern central encapçalat per Pedro Sánchez i demostren que els catalans han decidit “passar pàgina al procés”.

(Visited 35 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari