Ponsatí acusa Junts d’instrumentalitzar la batalla judicial a Europa per tapar l’autonomisme

L'eurodiputada sosté que l'independentisme necessita "noves formacions" per "reiniciar-se" i es mostra disposada a implicar-s'hi

Clara Ponsatí

Foto: ACN, Albert Cadanet

L’eurodiputada de JxCat Clara Ponsatí ha acusat “part de l’independentisme” i, en particular, Junts, “d’instrumentalitzar” la batalla judicial de Carles Puigdemont a Europa “per tapar que s’ha tornat a l’autonomisme”.

En una entrevista concedida al diari Ara, l’eurodiputada ha adefensat que convertir el procés judicial europeu “en la batalla per la independència” és “un error”, recull l’Agència Catalana de Notícies. Ponsatí, a més, hi afirma que “s’ha exagerat” la possibilitat d’un retorn de Puigdemont.

Per a l’exconsellera, l’independentisme necessita “noves formacions” per “reiniciar-se”, i s’ha mostrat “molt disposada a implicar-me amb altra gent perquè l’independentisme es reiniciï”.

“Les tres forces del Parlament, que tenen majoria absoluta, han renunciat a posar-se en una situació com la del 2017 i materialitzar la independència”, ha argumentat sobre ERC, Junts i la CUP.

(Visited 117 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari