Batet celebra que Catalunya “per fi és respirable de nou” gràcies a Sánchez: “Se l’ha jugat per nosaltres”

La candidata del PSC ha assegurat que aquests comicis es decidiran a Catalunya: "No s'ha d'anar a buscar un camí entremig"

La cap de llista del PSC el 23-J, Meritxell Batet (Sílvia Jardí, ACN)
La cap de llista del PSC el 23-J, Meritxell Batet (Sílvia Jardí, ACN).

La cap de llista del PSC el 23-J, Meritxell Batet, ha celebrat que Catalunya “per fi és respirable de nou” gràcies a l’acció del Govern central, Pedro Sánchez. En un acte a Ripollet, la candidata ha assegurat que el líder del PSOE “se l’ha jugat” per Catalunya per “recuperar la convivència” després del 2017.

“Ens podem moure pels nostres pobles i ciutats sense por a l’insult, a ser agredits i això ho ha aconseguit mitjançant el diàleg“, ha afirmat. En canvi, ha dit, l’única proposta del PP és “confrontar territoris”: “Utilitza només Catalunya per guanyar vots a la resta d’Espanya”. El primer secretari dels socialistes catalans, Salvador Illa, creu que Catalunya “serà decisiva” i per això reclama concentrar el vot en les sigles del PSC.

La cap de llista del PSC, que ha garantit que surt a “guanyar” el 23-J, ha apuntat que “cada vot compta”. Per això ha demanat concentrar el vot en la candidatura socialista i no buscar “intermediaris”. Un missatge semblant ha llençat Illa, que ha assegurat que aquests comicis es decidiran a Catalunya: “No s’ha d’anar a buscar un camí entremig”.

(Visited 40 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari