Puigdemont recrimina a Ponsatí que rebutgés en públic l’estratègia judicial

L'expresident català replica a l'exconsellera que és eurodiputada "gràcies a l'estratègia"

Clara Ponsatí

L’expresident de la Generalitat i eurodiputat de Junts, Carles Puigdemont, ha recriminat aquest dijous a la seva exconsellera i companya de files a l’Eurocambra, Clara Ponsatí, les declaracions que va fer durant la intervenció conjunta de reacció a la confirmació de l’aixecament de la immunitat d’ambdós decidida pel Tribunal General de la Unió Europea.

Prou ficcions. Prou xutar la pilota endavant. Prou alimentar il·lusions que no es materialitzen. Fins que no deixem de prometre a la gent que amb les tàctiques judicials farem la llibertat, no tindrem ni el temps ni l’espai ni les idees ni l’energia per dedicar-nos a l’única tasca que la història ens reclama, que és alliberar la nostra pàtria dels poders espanyols”, va dir l’exconsellera aquest dimecres.

No estic d’acord amb el to, ni amb la forma, ni amb el fons ni el moment. Es va equivocar. Ningú és perfecte” ha manifestat Puigdemont a RAC1 aquest dijous, lamentant que Ponsatí s’expressés en aquests termes en el que ell ha descrit com “un dia dur”.

L’expresident de la Generalitat també ha recordat a Ponsatí que és eurodiputada “gràcies a l’estratègia” que ara ha criticat i l’ha avisat que no seria “compatible” incloure-la en una futura llista de Junts al Parlament Europeu si representa els “marges” de l’independentisme.

(Visited 115 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari