ERC recorre els debats de RTVE per vulnerar el pluralisme

Els republicans repten Alberto Núñez Feijóo a fer un cara a cara amb Gabriel Rufián

Jordà i Rufián (ACN)

Esquerra Republicana de Catalunya ha presentat aquest divendres un recurs davant la Junta Electoral Central sobre el format dels debats que preveu RTVE per cobrir la campanya del 23-J. Els republicans consideren que ni el cara a cara ni el debat entre quatre partits que proposa el conglomerat públic responen als principis de pluralisme polític i neutralitat informativa.

En aquest sentit recorden que el seu grup parlamentari té tretze diputats al Congrés. ERC afirma que les “jugades” del PP “no han de servir d’excusa per silenciar l’independentisme i la defensa de Catalunya”.

I atès que entén que el que vol el líder del PP és “esquivar els debats plurals”, ERC “repta” Alberto Nuñez Feijóo a un cara a cara amb el seu candidat, Gabriel Rufián.

(Visited 82 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari