Què ha desaparegut del Consell de la República?

Intervenció de Puigdemont durant un acte del Consell de la República

La manca d’actualitzacions del comptador que, des de Twitter, informava diàriament dels nous inscrits al Consell de la República, reflectida la setmana passada en aquesta secció, ha estat el preludi de la desaparició, sense cap explicació fins ara.

El compte @ConsellRepComp, que superava els 5.000 seguidors, ha deixat d’existir, i ja no s’hi pot consultar l’evolució, reflectida també en gràfiques, de les altes en aquesta institució privada independentista promoguda des del 2019 per l’expresident català Carles Puigdemont.

Ara, l’única referència oficial és la que es fa constar al web oficial del Consell de la República, que xifra en 103.207 els inscrits, set més que fa ara una setmana.

“L’augment dels registrats del Consell ens fa més forts davant els partits que ens volen ignorar i la nostra influència és cada cop més important en el torcebraç amb l’Estat”, va assegurar Puigdemont en un ple de l’assemblea del consell, el passat mes de maig, on també va dir que el consell serveix per “donar-se de baixa d’Espanya i donar-se d’alta de la República Catalana”.

(Visited 335 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari