Raquel Sánchez rebutja la proposta de referèndum dels comuns

La ministra de Transports assegura que ni el PSC ni el PSOE estan "disposats a tornar al passat"

    La ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, atenent els mitjans de comunicació (ACN)

    La ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, ha replicat la proposta dels comuns sobre un possible referèndum per a Catalunya de cara al 23-J: “No estem disposats a tornar al passat”. Així s’ha expressat aquest divendres en declaracions des de Sant Feliu de Llobregat, on ha recordat “l’experiència de la confrontació” que es va viure i ha apostat per “mirar al futur”.

    Sánchez ha advocat per “parlar i negociar però sempre dins el marc de la Constitució” i ha subratllat que Catalunya no necessita “tornar al 2015 o 2017 i els moments en els quals s’estava discutint aquesta qüestió”. En aquest sentit, la ministra ha apuntat que “el millor balanç” és fer una anàlisi de com estava el 2017 i en l’actualitat, i ha dit que ha millorat “el clima de convivència i tots els projectes s’han pogut desencallar per l’aposta que s’ha fet pel diàleg”.

    La titular de Transports ha insistit que “no s’acordarà cap referèndum per l’autodeterminació” i que, tant des del PSC com del PSOE, s’ha apostat per un model de convivència i concòrdia.

    (Visited 43 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari