Els comuns afirmen que el programa de Sumar inclou un referèndum a Catalunya

"En el referèndum estem on hem estat sempre", afirma Aina Vidal

Aina Vidal

La cap de llista de Sumar per Barcelona aquestes eleccions generals i dirigent dels comuns, Aina Vidal, ha avançat que la celebració d’un referèndum sobre l’autodeterminació de Catalunya formarà part del programa que presentarà Sumar als comicis del 23-J.

“En el referèndum estem on hem estat sempre. Catalunya ha de votar el seu futur. Formarà part del nostre programa electoral”, ha assegurat Vidal, que ha presentat el vot al projecte polític que lidera Yolanda Díaz com a “segur” per “evitar que guanyi el ticket de PP i Vox”.

En canvi, segons recull Europa Press, Díaz no comentat, a Santander, la posició dels comuns sobre l’elaboració del programa electoral de la coalició.

(Visited 105 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari