CCOO i UGT consideren un “engany” els 12.000 contractes que proposa Correus per reforçar la plantilla pel 23-J

Els sindicats diuen que la xifra "camufla" les contractacions que es fan durant l'estiu i demanen 18.000 reforços

Treballador de correus

Comissions Obreres (CCOO)  i la Unió General de Treballadors (UGT) consideren un “engany” els 12.000 contractes que proposa Correus per reforçar la plantilla de cara a les eleccions del 23-J. En un comunicat, els sindicats han denunciat que la xifra “camufla” les contractacions que es fan cada any durant l’estiu per substituir les vacances, i asseguren que suposa un reforç “ridícul” de 6.000 persones.

Els sindicats han reiterat que el nombre de contractes és “clarament insuficient” tenint en compte el “considerable” volum de vot per correu, ja que la previsió és d’entre 2,5 i 3 milions de vots, i han defensat que calen almenys 18.000 reforços i “no escatimar recursos”.

CCOO i UGT també han lamentat que Correus no hagi tingut en compte la proposta de fer repartiments extraordinaris i l’obertura excepcional d’oficines durant els caps de setmana i dies no laborals del mes de juliol. Els sindicats defensen que és “l’única forma” d’evitar el col·lapse i garantir la fluïdesa.

(Visited 21 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari