La candidatura de Trias considera la proposta de Colau un moviment “per salvar el coll”

Fonts de Trias per Barcelona insisteixen que els ciutadans de la capital catalana van votar a favor del canvi

  El candidat de Junts a l'alcaldia de Barcelona, Xavier Trias

  Foto: @xaviertrias

  La candidatura del guanyador de les eleccions a Barcelona, Xavier Trias,  creu que la proposta que ha fet l’alcaldessa en funcions, Ada Colau, d’una alcaldia a tres amb Ernest Maragall, Jaume Collboni i ella mateixa és un “darrer moviment a la desesperada per salvar el coll”.

  Fonts de Trias per Barcelona han manifestat a l’ACN que la proposta de Colau “no té res a veure amb les esquerres ni amb el progrés de Barcelona”, sinó que fa aquest plantejament “exclusivament en clau de supervivència personal”.

  En aquest sentit, insisteixen que el 28-M la ciutadania va votar a favor del canvi, i defensen que “l’única garantia del canvi és Xavier Trias com a alcalde i que la ciutat torni a ser governada per a tothom”.

  (Visited 38 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari