ERC nega tenir cap proposta formal de Colau per repartir-se l’alcaldia de Barcelona

La darrera trobada entre alcaldables va ser el 31 de maig, asseguren fonts republicanes

Collboni, Maragall, Colau i Trias

ERC ha assegurat que Ada Colau, alcaldessa en funcions de Barcelona i alcaldable de BComú, no els ha traslladat fins ara cap proposta formal per repartir-se l’alcaldia durant el pròxim mandat amb l’alcaldable d’ERC, Ernest Maragall, i el del PSC, Jaume Collboni.

Després que Colau hagi plantejat aquesta fórmula durant una entrevista a RTVE aquest dimarts, fonts d’ERC citades per l’ACN han especificat que la darrera trobada entre Colau i Maragall es va produir el 31 de maig, tres dies després de les eleccions municipals. A més, han indicat que Colau tampoc ha consensuat la fórmula amb el PSC.

L’aspirant de BComú ha anunciat que ha plantejat a Ernest Maragall i Jaume Collboni repartir-se l’alcaldia amb ells i “compartir responsabilitats” al govern municipal de Barcelona. Colau, en concret, ha proposat que el republicà assumeixi l’alcaldia el primer any de mandat i que els altres tres anys al capdavant del consistori se’ls divideixin entre ella i Collboni.

(Visited 44 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari