Junts ofereix a ERC partir-se la presidència de les diputacions de Tarragona i Lleida

Els republicans encara no han contestat a la proposta per garantir que continuen en mans independentistes

Jordi Turull, secretari general de Junts per Catalunya
Jordi Turull, secretari general de Junts per Catalunya.

Junts ha ofert a ERC compartir les presidències de les diputacions de Tarragona i Lleida, segons ha avançat el diari Ara i ha confirmat l’ACN. El partit de Laura Borràs i Jordi Turull ha traslladat aquesta proposta als republicans per garantir que totes dues institucions continuen en mans independentistes.

Junts i ERC ja van tancar un pacte la setmana passada per governar a la Diputació de Girona. Per ara, els republicans no han contestat a l’oferta de Junts, que implicaria revalidar acords de govern a les diputacions de Tarragona i Lleida.

(Visited 97 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari