Els taxistes mantenen les mobilitzacions després de reunir-se amb el govern central

Élite Taxi i Antaxi criden el sector a participar aquest dimecres en la marxa lenta convocada a la plaça d'Espanya

Protesta dels taxistes

Representants d’Élite Taxi i Antaxi han anunciat aquest dimarts que es manté la mobilització de taxistes, convocada per aquest dimecres, després d’haver-se reunit al Ministeri de Transports amb l’objectiu d’impedir la liberalització total dels vehicles de transport amb conductor (VTC) en trajectes interurbans.

Les dues parts preveuen tornar a reunir-se dimarts vinent per abordar la situació en el sector, després que la setmana passada es publiqués la sentència amb què el Tribunal de Justícia de la Unió Europea (TJUE) ha considerat que la norma que limita les autoritzacions a VTC a una cada 30 taxis a l’àrea metropolitana de Barcelona és contrària al dret europeu.

En la trobada d’aquest dimarts, fonts del sector citades per l’Agència Catalana de Notícies (ACN) han assegurat que el govern d’Espanya s’ha compromès a estudiar la bateria de mesures plantejada pels taxistes i els ha traslladat una “gran preocupació” per la sentència del TJUE.

Élite Taxi i Antaxi han convocat una marxa lenta de taxis aquest dimecres, 14 de juny, que comença a les 9 del matí i que preveu circular des de la plaça d’Espanya fins a la Delegació del Govern.

(Visited 53 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari