El PSC rebutja compartir l’alcaldia de Barcelona amb BComú i ERC

Laia Bonet, número 3 socialista, considera que la proposta de Colau ni s'entendria ni aportaria estabilitat

Laia Bonet

Foto: ACN, Blanca Blay

El PSC ha rebutjat aquest dimarts la proposta de l’alcaldessa en funcions de Barcelona i alcaldable de BComú, Ada Colau, de compartir l’alcaldia de la capital catalana amb els alcaldables d’ERC, Ernest Maragall, i del PSC, Jaume Collboni.

Laia Bonet, tercera tinent d’alcaldia en funcions i número 3 socialista a Barcelona, ha considerat que aquesta alternativa ni s’entendria ni contribuiria a “l’estabilitat i el rigor que l’Ajuntament de Barcelona i la seva ciutadania es mereixen”.

El PSC, segons ha afegit Bonet, manté la idea de presentar Collboni com a candidat a la investidura, i ha demanat “generositat i humilitat” a altres forces per governar el consistori.

Bonet també ha manifestat que el PSC “és l’única força que pot aspirar a aglutinar una àmplia majoria per a la investidura que superi la política de blocs, garanteixi polítiques progressistes i eviti un front independentista que retorni als anys del procés”, però ha lamentat que ERC hagi descartat fer Collboni alcalde i s’hagi posicionat “a favor” d’un “front independentista liderat per Xavier Trias”.

ERC, per la seva part, ha negat aquest dimarts que Colau els hagi fet arribar cap proposta formal per repartir-se l’alcaldia durant el pròxim mandat.

(Visited 163 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari