Dona de 87 anys mor en un foc en un pis del carrer Muntaner

Deu dotacions dels bombers han apagat l'incendi, en ple barri de l'Eixample de la ciutat de Barcelona

Part del dispositiu que s'ha desplegat a l'incendi del carrer de Muntaner

Una dona ha mort aquest migdia en l’incendi d’un pis al número 30 del carrer Muntaner de Barcelona, a tocar del carrer Diputació, al barri de l’Eixample. Tenia 87 anys, han explicat a l’ACN fonts municipals.

En el foc, produït cap a les 14.15 hores, hi han treballat deu dotacions dels Bombers de Barcelona. També s’hi han desplaçat sis dotacions del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que han atès a set persones.

Inicialment se l’havia pogut rescatar en estat crític, però finalment la dona ha mort. S’ha activat el Centres d’Urgències i Emergències Socials de Barcelona per atendre els familiars i els Mossos investigaran les causes del sinistre.

(Visited 82 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari