Sirera avisa Trias que no compti amb el PP si posa Barcelona “al servei de l’independentisme”

El candidat del PP no deixarà la ciutat "ni en mans d'Ada Colau ni d'independentistes"

  El cap de llista del PP a Barcelona, Daniel Sirera, en roda de premsa a la seu del PPC (ACN)

  El candidat del PP a Barcelona el 28-M, Daniel Sirera, ha avisat el guanyador de les eleccions, Xavier Trias (Junts), que no compti amb els vots dels populars per ser alcalde si el que vol és posar Barcelona “al servei de l’independentisme”. En una roda de premsa aquest dijous a la seu del PPC, Sirera ha instat Trias a decidir “què vol fer”, i ha deixat clar que serà “coherent”: “No deixaré Barcelona en mans d’Ada Colau ni dels independentistes”.

  Sirera també ha dit que se sent “decebut” després d’haver-se reunit abans-d’ahir amb el líder del PSC a Barcelona, Jaume Collboni, i ahir amb Trias: “Només m’han manifestat el desig de tenir el suport per ser alcaldes. Però sense dir què volen fer amb la ciutat”, ha lamentat.

  D’altra banda, Sirera ha explicat que demà iniciarà un “procés d’escolta activa” amb la societat de Barcelona per oferir un “pacte amb la ciutat”. El cap de files del PP a la capital catalana es vol reunir amb sectors econòmics, socials, culturals i del món constitucionalista per escoltar la seva opinió.

  (Visited 31 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari