Sirera “veu complicadíssim per no dir impossible” sumar amb Colau per fer alcalde Collboni

L'alcaldable popular alerta perquè l'alcaldia de Barcelona no entri en un canvi de cromons

Daniel Sirera

L’alcaldable del PPC a Barcelona, Daniel Sirera, ha reclamat aquest diluns que la governabilitat a l’Ajuntament de la capital catalana no serveixi per “un intercanvi de cadires i cromos” de cara a les eleccions espanyoles, que el president Pedro Sánchez ha avançat al 23 de juliol. Sirera ha expressat el seu temor davant la possibilitat que algún “vulgui aprofitar-se” i usar “com a moneda de canvi” el consistori en eventuals pactes.

Sobre l’opció de facilitar l’alcaldia a Jaume Collboni, si el candidat socialista compta amb els nou vots de Barcelona en Comú, Sirera ha dit que ho veu “complicadíssim per no dir impossible”. En aquest escenari, Collboni en tindria prou amb dos vots populars per ser elegit alcalde.

“Si Collboni governa amb el mateix equip continuaran fent el mateix que els últims vuit anys”, ha considerat Sirera, però, a més d’indicar que té una visió de la ciutat que no coincideix amb la de Barcelona en Comú.

L’aspirant del PP a Barcelona ha espeficiat que en funció dels moviments del guanyador de les eleccions, Xavier Trias, “seurem a parlar amb un i amb l’altre”, i ha resumit les alternatives en “la sociovergència o un tripartit d’esquerres”, si el PP no dona suport a cap candidat.

(Visited 66 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari