CSIF porta la Generalitat al jutjat per haver anul·lat totes les oposicions del 29 d’abril

El sindicat reclama que es reconeguin com a vàlids els exàmens on no van registrar-se irregularitats rellevants

El president Pere Aragonès i la consellera Laura Vilagrà

El sindicat de funcionaris CSIF ha portat el govern de la Generalitat als jutjats per haver deixat sense efecte totes les proves d’oposició del passat 29 d’abril, les quals es repetiran entre l’1 i el 8 de juliol.

CSIF reclama que es reconegui la validesa dels processos d’aquella jornada on no es van acreditar irregularitats “prou rellevants per anul·lar-los”, argumentant que, d’aquesta manera, es poden “salvaguardar els drets legítims de tots els aspirants”.

En particular, en aquest sentit, el sindicat vol que es determini “de manera fefaent” el motiu de cada suspensió, ja que en l’actual situació CSIF interpreta que la decisió de deixar sense efecte tots els exàmens és més política que legal.

De fet, addueix que l’informe en què es basa la resolució PRE/1632/2023, que anul·la totes les proves i les convoca de nou, és “únicament estadístic informatiu” i no “jurídic”, i “no fa cap menció a les actes del Tribunal de les proves ni a les dels responsables d’aules”.

“Nosaltres no determinem si s’han de repetir el 30, el 45, el 70 o el 100% dels processos. El que volem és que es compleixi amb una malmesa legalitat i es justifiquin de forma fefaent els motius d’una suspensió que, en aquests moments, responen més a una decisió política que no pas legal”, sosté CSIF.

(Visited 97 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari