Ribera respon a Jordà que el cabal ecològic de l’Ebre està “evidentment garantit”

La vicepresidenta defensa la gestió de la sequera per part de la Confederació Hidrogràfica de l'Ebre

La vicepresidenta Teresa Ribera

La vicepresidenta tercera del govern i ministra per a la Transició Ecològica i Repte Democràfic, Teresa Ribera, ha dit en una entrevista a TV3, aquest dimarts, que “el cabal ecològic de l’Ebre està evidentment garantit” en l’actual context de sequera.

Ribera ha respost d’aquesta manera a la carta que li havia adreçat la consellera d’Acció Climàtica de la Generalitat, Teresa Jordà, amb qui ha assegurat que ha parlat diverses vegades per telèfon.

La vicepresidenta, a més, ha defensat que la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre (CHE) “ho ha fet molt bé” gestionant la sequera, i ha destacat la importància del diàleg entre els regants i les administracions.

Ribera també ha anunciat que en les pròximes setmanes reprendrà el contacte amb la Generalitat per abordar les qüestions de la densitat i els usos del parc eòlic marí del Golf de Roses, i que “actuarem amb la màxima participació”.

D’altra banda, la responsable de Transició Ecològica i Repte Demogràfic ha considerat que “no és una opció” tancar-se en rodó a aquest projecte, en referència a l’actitud dels col·lectius que s’hi oposen.

(Visited 18 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari