Els Mossos impediran que Desokupa intervingui en el desallotjament dels okupes de la Bonanova

La policia catalana tancarà dijous l'accés a la plaça on s'han convocat protestes enfrontades

Agents dels Mossos

Foto: Àlex Recolons

Els Mossos d’Esquadra preparen un dispositiu de màxima seguretat davant les protestes convocades el pròxim dijous a la plaça de la Bonanova, on previsiblement es trobaran i es podrien enfrontar els convocats per l’empresa Desokupa i els col·lectius de les dues cases ocupades, La Ruïna i El Kubo, per bé que cap d’aquestes mobilitzacions s’ha comunicat oficialment a les autoritats.

Segons fonts policials citades per l’ACN, el cos policial català tancarà l’accés a la plaça i impedirà que Desokupa intervingui en el desallotjament de les dues finques, com ha anunciat que preveu fer el responsable d’aquesta empresa, Daniel Esteve.

A banda del dispositiu, els Mossos han establert un dispositiu policial permanent a la zona amb agents uniformats i no uniformats arran del “deteriorament de la convivència” que s’ha produït en les últimes setmanes, durant les quals s’han registrat incidents amb els veïns i baralles.

Aquest dimarts tindrà lloc una manifestació, convocada per Ciutadans, per a la qual els Mossos desplegaran un dispositiu de menys intensitat que el de dijous, ja que no es preveu cap contramanifestació.

(Visited 65 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari