Albiol demana als Mossos que marxin d’un conflicte amb ocupes per encarregar-se’n ell

El candidat del PP a Badalona assegura que no es va fer passar per autoritat

Albiol llegeix el manual d'actuació contra les ocupacions il·legals

Xavier Garcia Albiol va demanar a una patrulla dels Mossos que marxés d’un conflicte veïnal amb ocupes al número 13 del carrer Ros i Güell, al barri de Bonavista de Badalona, després que els agents calmessin els ànims entre integrants de les dues parts.

Els fets van passar el 26 d’abril a quarts de nou de la nit, i la patrulla policial havia acudit a l’indret per denúncies creuades entre ocupants i veïns. En arribar-hi, hi havia el candidat del PP a l’alcaldia i un regidor que mantenien una reunió al carrer amb els veïns de la finca, contraris a l’ocupació.

En declaracions a l’ACN Albiol ha explicat que en cap moment es va fer passar per autoritat per fer marxar la policia, i ha afirmat que la patrulla va marxar un cop feta la seva feina.

(Visited 8 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari