Revelen que el rei emèrit té una filla secreta

La quarta i més jove descendent de Joan Carles I és fruit d'una relació extramatrimonial amb una aristòcrata, segons els periodistes José María Olmo i David Fernández

Joan Carles I
Joan Carles I

El rei emèrit d’Espanya, Joan Carles I, va tenir una filla més jove que el rei Felip VI, fruit d’una relació extramatrimonial amb una aristòcrata. Aquesta filla, que no ha reclamat cap dret successori, va néixer entre finals dels anys 70 i principis dels anys 80.

La revelació, avançada per El Confidencial, apareix en el llibre King Corp. El imperio nunca contado de Juan Carlos I, escrit pels periodistes José María Olmo i David Fernández, que es publica el 8 de maig.

Segons aquesta informació, la filla més jove de Joan Carles I es diu Alejandra, està casada i té un fill, i la seva existència és coneguda pels residents al palau de la Zarzuela. El rei emèrit, però, temia que Felip VI, quan era príncep, conegués la seva germanastra sense saber que compartien pare biològic, i s’enamoressin, afegeix aquest llibre.

El capítol sobre la filla secreta del rei emèrit desvela que ella, en saber qui era el seu pare, va seguir actuant com si no en sabés res, que Joan Carles I va realitzar un “discret apropament”, i que, passats els anys, contava als seus amics que tenia una altra filla. “Semblava orgullós d’ella, tot i que tampoc donava molts detalls”, segons s’hi reflecteix.

Pel que fa a la mare de la filla secreta del rei emèrit, José María Olmo i David Fernández la descriuen com una aristòcrata que a la dècada dels 70 “va destacar pel seu perfil liberal progressista”, que sovintejava esdeveniments de moda, i que, fins i tot, va esdevenir la mussa d’un famós dissenyador d’alta costura.

(Visited 40 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari