Cs denuncia a la Junta Electoral símbols independentistes a l’Ajuntament de Vilafranca

Exigeixen la retirada d'un llaç groc i una pancarta perquè ja estan oficialment convocats els comicis del 28-M

Ciutadans ha denunciat a la Junta Electoral la presència de dos símbols independentistes a la façana de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès. El regidor Eladio García ha requerit que es retiri una pancarta que hi ha al capdamunt de l’edifici demanant la llibertat dels presos polítics i també un llaç groc situat just a sota.

El representant de la formació taronja considera que la presència d’aquests elements no s’ajusta a llei perquè des del 4 d’abril estan convocades oficialment les eleccions municipals, de manera que està en vigor el període en què es prohibeix l’exhibició de simbologia política. Garcia sosté que es tracta d’una “qüestió de neteja democràtica”.

Aquesta setmana, durant el ple municipal, el regidor va demanar al govern que retirés aquests símbols després d’haver entrat una instància municipal en el mateix sentit. L’alcalde, Pere Regull (Junts per Vilafranca), va qüestionar que la pancarta i el llaç groc puguin condicionar el vot dels ciutadans i va negar-ne la retirada fins que ho ordeni la Junta Electoral, si fos el cas.

(Visited 16 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari