Un càrrec de confiança de Madrenas guanya el concurs per dirigir la ràdio municipal

El ple haurà de validar Oriol Mas amb una majoria de dos terços, en cas contrari el cas passa al CAC

Madrenas
Marta Madrenas, alcaldessa de Girona

L’actual coordinador de l’Oficina de Comunicació de l’Ajuntament de Girona, Oriol Mas, un càrrec d’assessor lligat a l’àrea d’alcaldia de Marta Madrenas, ha guanyat el concurs públic per ser el director de l’emissora municipal, Girona FM. Així consta en un edicte municipal on es detallen les puntuacions dels tres aspirants que havien quedat a la ronda fina i així ho publica el Diari de Girona.

Que Mas hagi guanyat el concurs per ser el director de l’emissora municipal, però, no posa punt final al procés de selecció del càrrec. Ara, la proposta perquè el vencedor del concurs públic sigui el nou director de la ràdio municipal ha d’aprovar-se en un ple. I l’aprovació no és per majoria simple o absoluta, sinó que es necessitaran dos terços.

Al plenari hi ha 27 regidors i, per tant, calen divuit vots. Junts té 9 regidors, ERC en té 4, Guanyem i el PSC en tenen 6 cadascun, Ciutadans en té un i hi ha un regidor no adscrit.

Abans de les eleccions només hi ha programat un ple ordinari, corresponen al mes de maig. Si aquell dia la proposta de nomenament no formés part de l’ordre del dia, ja s’hauria d’esperar a la constitució dels nous ajuntaments. Si formés part de l’ordre del dia, però no obtingués prou suport de vots, el document s’enviaria al Consell Audiovisual de Catalunya (CAC) que tindria la darrera paraula.

(Visited 2 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari