Els VTC tradicionals convoquen una manifestació davant l’AMB

Els conductors denuncien que la situació és "insostenible" i que porten quatre mesos i mig d'inseguretat jurídica

Els conductors de vehicles que fan servir llicències de lloguer amb conductor (VTC) però que no formen part de plataformes com Uber han convocat una manifestació davant la seu de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) dimarts vinent per protestar pels perjudicis que els provoca la regulació del sector que els assimila a les plataformes digitals. “Demanem ser categoritzats fora l’àmbit de VTC plataforma amb una regulació adient”, han afirmat l’Associació VTC-Gran Turisme.

L’entitat ha lamentat que la situació és “insostenible”, després de quatre mesos i mig d'”inseguretat jurídica” amb centenars de vehicles que no poden treballar. Per això, han afirmat que si no poden circular per la “lentitud administrativa” convocaran protestes setmanals fins que se’ls escolti.

Els VTC tradicionals han lamentat la “inoperància” del govern català i de l’AMB, de qui depèn l’Institut Metropolità del Taxi, que és l’entitat que emet les llicències urbanes que els permeten circular. Com a resultat del filtre imposat, “centenars de vehicles no poden fer la seva normal activitat”.

De la mateixa manera, han reclamat no ser multats mentre dura la tramitació, perquè si no consideren que han de pagar la “lentitud administrativa”. També han demanat no rebre multes per l’obligatorietat de fer dies festius, una “mesura obsoleta i que afecta la imatge davant els clients”. Per tot plegat, han assegurat que si no poden treballar disposen de “molt temps lliure per convocar mobilitzacions setmanals fins a ser escoltats”.

(Visited 17 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari