La Generalitat suggereix al Reial Madrid que es disculpi per vincular el Barça amb el franquisme

La portaveu Plaja considera el vídeo de resposta a Laporta una irresponsabilitat, una ofensa i un insult a les víctimes de la dictadura

La portaveu del govern català, Patrícia Plaja

El govern de la Generalitat de Catalunya ha suggerit al Reial Madrid que retiri el vídeo amb què va respondre les acusacions del president del FC Barcelona, Joan Laporta, i que demani disculpes per haver-hi acusat el club blaugrana de ser l’equip del règim franquista.

La portaveu, Patrícia Plaja, en concret, ha dit que “estaria bé” que el club blanc retirés el vídeo, que ha considerat una “irresponsabilitat molt preocupant”, “una manipulació grollera” de la història, una “ofensa”, un “insult” a les víctimes de la dictadura i “fake news indecent”.

Plaja ha destacat que no es tracta d’un vídeo difós per un usuari qualsevol i ha argumentat que se li ha de donar “la importància que té, que no és poca” per la “repercussió i seguidors” que té el Reial Madrid.

La portaveu de l’executiu ha recordat que Josep Sunyol, president del Barça i diputat d’ERC al Congrés, va ser afusellat el 1936 per les tropes del bàndol franquista durant els primers dies de la Guerra Civil espanyola.

(Visited 13 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari