Tebas va cobrar del Mallorca 232.000 euros per un sospitós informe de jugadors l’any 2008

Quan era vicepresident de LaLiga va protagonitzar un cas semblant al de Negreira

Javier Tebas, actual president de LaLiga, va protagonitzar uns fets molt sospitosos l’any 2008, quan era vicepresident de LaLiga, segons ha revelat El Español. Tebas va cobrar més de 200.000 euros d’un dels clubs de la competició de la qual era directiu, el Mallorca, per uns suposats “informes de jugadors” a través de la seva societat. Això no suposava cap irregularitat com a tal, el problema, però, és que aquests informes no van arribar a existir mai.

L’any 2014 Tebas va haver de donar explicacions sobre aquest cas i aleshores va assegurar que el concepte d'”informes de jugadors” era un error i que en realitat es tractava de la comissió pel traspàs d’un futbolista.

Sigui com sigui, és un cas que recorda al de José María Enríquez Negreira, qui, a través de l’empresa DASNIL 95 va rebre uns set milions d’euros per part del Futbol Club Barcelona quan era vicepresident del Comitè Tècnic d’Àrbitres. Segons figura en els contractes, l’empresa d’Enríquez Negreira també feia informes per a l’entitat blaugrana. Aquests documents sí que existien, però es creu que el pagament està sobredimensionat i se sospita d’un possible conflicte d’interessos.

Tebas, com a president de LaLiga, ha estat molt dur amb aquest cas, i ara ha sortit a la llum que ell va fer quelcom molt similar.

(Visited 21 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari