El president d’Andalusia titlla de “falta de respecte” la paròdia de TV3 de la Mare de Déu del Rocío

La Federació d'Entitats Culturals Andaluses a Catalunya (FECAC) ha exigit “disculpes públiques” per part de TV3

El president andalús, Juanma Moreno

El president de la Junta d’Andalusia, Juanma Moreno, ha criticat avui, dissabte 8 d’abril, el gag emès pel programa satíric ‘Està passant’ de TV3, presentat per Toni Soler, en el qual l’actriu Judit Martín ha interpretat a la Mare de Déu del Rocío d’Almonte (Huelva).

“L’humor és una dels senyals d’identitat de la nostra terra, però per tenir gràcia es fa amb respecte i afecte. És una falta de respecte a Andalusia i a milers d’andalusos i les seves tradicions. Espero que per demanar perdó sàpiguen fer-ho millor”, ha expressat el president andalús a una publicació al seu compte de Twitter.

La Federació d’Entitats Culturals Andaluses a Catalunya (FECAC) ha exigit “disculpes públiques” per part de TV3 per la paròdia de la Mare de Déu del Rocío. Ha lamentat que la televisió pública catalana, “amb la qual molts hem crescut i que hauria de ser un exemple de vertebració, no sigui respectuosa amb les creences religioses de centenars de milers de persones”: “Així no s’uneix a un país”.

(Visited 178 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “El president d’Andalusia titlla de “falta de respecte” la paròdia de TV3 de la Mare de Déu del Rocío”

  1. Quina falta de memòria, les chirigotas de Cadiz, feient molta gracia!!! ( a mi no) ,només tenen el sentit del humor i son grazizillos cuand a ells no els toquen. Prou de disculpes i abaixar el cap. “ A por ellos, també nosaltres.

    Respon

Feu un comentari