Encasta el cotxe en un parc infantil a Lleida i dona positiu en alcohol i drogues

El conductor està detingut i ha estat traslladat a l'hospital amb els altres dos ocupants del vehicle, tots tres ferits

Cotxe encastat al parc infantil (ACN)
Cotxe encastat al parc infantil (ACN)

La Guàrdia Urbana de Lleida ha detingut aquest dimecres un home de 30 anys que s’ha encastat amb el cotxe contra un parc infantil situat entre els carrers Baró de Maials i Rosa Parks. Segons explica la policia local, estava intentant accedir a un tram en obres al carrer Pallars i, en veure la patrulla, ha fugit, circulant “de manera negligent i temerària”, fins que s’ha encastat amb un semàfor, la barrera de protecció del parc i els gronxadors.

El conductor ha intentat fugar-se i ha estat detingut al carrer Vidal i Codina. Està acusat de conducció temerària posant en risc altres persones, i ha donat positiu en drogues i en alcohol (0,44 mg/l). Al cotxe hi viatjaven dos homes més i tots tres han resultat ferits i han sigut traslladats a l’Hospital Arnau de Vilanova.

Des de l’Ajuntament de Lleida informen que a aquella hora no hi havia ningú al parc i que no s’han hagut de lamentar danys personals.

(Visited 34 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari