Pere Aragonès defensa l’acció exterior com una “prioritat”

Serret diu que el Govern ara vol "consolidar" les vint oficines, però té vocació de "seguir amb l'expansió"

El president Aragnès amb la consellera Serret

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha defensat l’acció exterior com una “prioritat” de l’executiu i ha assegurat que Catalunya “torna a tenir una presència internacional destacada”.

“Obrirem les delegacions i destinarem els enviats que calguin per defensar els interessos de Catalunya”, ha subratllat Aragonès en una atenció als mitjans prèvia a la reunió del Consell d’Acció Exterior i de Relacions amb la Unió Europea, on el Govern ha presentat aquest dilluns el Pla d’acció exterior 2023-2024.

Al seu torn, la consellera d’Acció Exterior, Meritxell Serret, ha insistit que, per ara, l’objectiu de l’executiu és “consolidar” les actuals vint oficines a l’estranger, però ha afirmat que hi ha “vocació de seguir amb l’expansió”.

(Visited 37 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari