Carlos Prieto, nou delegat del govern d’Espanya a Catalunya

Maria Eugènia Gay, número dos de Jaume Collboni a les eleccions municipals, deixa el càrrec després de 13 mesos

Carlos Prieto

Carlos Prieto ha estat l’escollit per rellevar Maria Eugènia Gay al capdavant de la Delegació del govern d’Espanya a Catalunya, ha avançat aquest dilluns El Periódico.

Prieto era fins ara el número dos de Gay, que ha exercit el càrrec des del gener del 2022 i el deixa ara, amb les eleccions municipals a l’horitzó, per ser la número dos del candidat del PSC a l’alcaldia de Barcelona, Jaume Collboni.

Prieto és membre de l’executiva del PSC, secretari d’Acció Electoral del partit i secretari d’organització de la formació a Barcelona. Ha estat el subdelegat del govern a Catalunya des del 2019, quan va ser nomenat per l’antecessora de Gay en el càrrec, Teresa Cunillera.

(Visited 113 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari