Detenen un exentrenador del Perelló per agredir sexualment una jugadora amb discapacitat

Els fets es van produir al novembre i la víctima l'ha denunciat un cop se l'ha acomiadat del club

Mossos d'Esquadra
Mossos d'Esquadra.

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 42 anys com a presumpte autor de l’agressió sexual i l’assetjament d’una noia al Perelló (Baix Ebre). L’arrestat era entrenador de l’equip de futbol femení quan la víctima va fitxar com a jugadora.

Segons ha denunciat la noia, d’uns vint anys, l’home l’assetjava per quedar i la pressionava per veure’s a casa d’ell. Finalment, ella hi va accedir. Allí, l’arrestat va insistir perquè consumís estupefaents, la va retenir i la va agredir sexualment.

La víctima pateix una discapacitat intel·lectual i no ha denunciat els fets fins que l’home ha estat acomiadat del club de futbol del Perelló “per altres successos”. L’arrestat passarà disposició del jutjat de guàrdia de Tortosa en les pròximes hores.

La suposada agressió s’hauria produït el mes de novembre passat a casa del detingut i la detenció de l’exentrenador del Perelló per part dels Mossos es va produir aquest dimecres.

Com ha pogut saber l’ACN, la noia no ho va denunciar de seguida per por que no la creguessin, però arran de l’acomiadament de l’entrenador per part del club de futbol, la víctima es va decidir a denunciar-lo. La jugadora havia fitxat per a l’equip femení del CE Perelló l’any passat.

(Visited 68 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari