Jaume Asens lamenta la divisió pel ‘només sí és sí’ però no descarta arribar a un acord

El president d'Unides Podem al Congrés remarca que "no és la fi del món" i veu marge per negociar

L'expresident d'Unides Podem al Congrés, Jaume Asens, des del faristol de la cambra baixa

El president d’Unides Podem al Congrés dels Diputats, Jaume Asens, ha lamentat la “imatge de divisió” entre els socis de coalició en el debat sobre la llei del ‘només sí és sí’. Asens ha argumentat que és “un error” justament el dia abans del 8-M. “El moviment feminista no s’ho mereix”, ha dit aquest dimarts en roda de premsa a la cambra baixa.

Jaume Asens ha assenyalat que la formació lila continua disposada a arribar a un acord amb els socialistes i ha remarcat que “no és la fi del món” que aquesta tarda PSOE i Unides Podem votin diferent. Asens ha opinat que encara “hi ha temps” per tractar d’arribar a un acord durant el tràmit parlamentari.

“De moment no hi ha mostres d’una predisposició del PSOE de tornar a seure a la taula de negociació”, ha explicat Asens, que ha subratllat que la iniciativa encara ha de passar una fase “que pot ser llarga” fins a l’aprovació definitiva.

El diputat d’Unides Podem, Javier Sánchez, ha criticat la “imatge terrible” que dona aquest enfrontament entre PSOE i la formació lila. “És un dia molt trist per als drets de les dones”, i ha remarcat que “encara som a temps d’evitar aquest disbarat”.

(Visited 33 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari