Detingut un home per agredir sexualment les seves nebodes a Vilanova i la Geltrú

L'arrestat proporcionava alcohol a les menors i abusava d'elles quan se n'anaven a dormir

Agents de la Policia Nacional

Foto: @policia

La Policia Nacional ha detingut a Vilanova i la Geltrú (Garraf) a un home per agredir sexualment les seves tres nebodes menors d’edat durant sis anys. Segons ha comunicat el cos policial, les agressions a les tres nenes, que tenien 11, 13 i 16 anys en el moment dels fets, es van desenvolupar entre els anys 2016 i 2022.

En múltiples ocasions durant aquest període, el detingut proporcionava alcohol a les menors i aprofitava per abusar d’elles quan se n’anaven a dormir. De fet, l’home els subministrava alcohol per anul·lar la seva voluntat, incitant-les a beure fins a altes hores de la matinada. L’endemà, segons ha detallat el cos policial, les nenes sospitaven que el seu oncle les havia agredit sexualment perquè despertaven sense roba i amb dolors a la zona vaginal.

La Policia Nacional ha informat que la investigació es va iniciar en la Unitat de Família i Atenció a la Dona (UFAM) de Madrid arran de la denúncia interposada a començaments d’aquest any per la mare de les víctimes. La investigació de la UFAM va concloure que les agressions denunciades tenien lloc durant els períodes de vacances, entre el 2016 i el 2022, en el domicili del presumpte autor, a Vilanova i la Geltrú.

L’home aprofitava les visites de les nenes per abusar d’elles, i l’últim episodi hauria tingut lloc el passat mes de desembre, segons la Policia Nacional. El detingut per un delicte d’agressió sexual ja ha passat a disposició judicial.

(Visited 81 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari