Detinguts a Rubí cinc menors acusats d’agredir sexualment una companya d’institut

Són estudiants de tercer d'ESO i tenen entre 14 i 17 anys

Mossos d'Esquadra
Mossos d'Esquadra.

Els Mossos d’Esquadra han detingut cinc menors acusats d’agredir sexualment una companya a l’interior d’un institut de Rubí (Vallès Occidental). La presumpta agressió va tenir lloc el 2 de febrer quan els nois, d’entre 14 i 17 anys, van tirar la noia a terra, la van vexar i colpejar quan intentava marxar.

Les detencions es van produir el dia 7 de febrer, també al centre educatiu. La policia ha assegurat que es van fer “de forma pedagògica, a l’interior d’una aula i amb agents de paisà”. Els joves van passar a disposició de la Fiscalía i ja s’han aplicat les mesures cautelars pertinents. Els Mossos estan fent seguiment i acompanyament a la víctima en el procés de denúncia i gestió del cas.

Segons ha publicat El País, va ser la mare de la noia la que va presentar la denúncia. Els fets van tenir lloc a l’interior d’una aula, durant un canvi de classe. El mateix diari ha afirmat que els nois la van envoltar, tirar a terra i li van acostar la zona dels genitals a la cara simulant una fel·lació. Quan va intentar marxar, un d’ells la va colpejar.

Així mateix, diversos testimonis han precisat que a la classe també hi havia un professor que no hauria estat conscient del que estava passant. També asseguren que no era la primera vegada que aquest grup de joves que actuava d’aquesta manera.

(Visited 109 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “Detinguts a Rubí cinc menors acusats d’agredir sexualment una companya d’institut”

  1. Hace años como profesor, me paso algo parecido en 4º de ESO en un grupo de UAC, un alumno se abalanzo sobre una alumna jadeando, y le dije, Juanito que te la vas a follar.
    El alumno paro y me dijo, perdone profe.
    Ha veces tenemos que hablar como ellos para que nos entiendan
    Por suerte hoy dia estoy jubilado, con el deterioro que hay, no volveria a ser profe, si tuviese que empezar
    NO COMMENT

    Respon

Feu un comentari